Kaartverkoop

Openingstijden theaterkassa
De theaterkassa is van dinsdag t/m vrijdag* van 13.00 tot 16.00 uur geopend en bij elke voorstelling 60 minuten van te voren. U kunt bellen met 0541 - 53 63 00. Kaarten kunt u bestellen via deze website of door een mail te sturen naar info@stadstheaterdebond.nl. 

Bestelmethodes
• U koopt uw kaarten via de website en print een e-ticket uit (geen extra kosten).
• U koopt uw kaarten direct aan de kassa, rekent per pin af en neemt uw kaarten mee. (€ 2,50 reserveringskosten)
• U bestelt uw kaarten telefonisch aan de kassa en betaalt middels een eenmalige iDEAL-link die u per mail krijgt toegestuurd of u haalt en betaalt de tickets af bij de theaterkassa (€ 2,50 reserveringskosten). ​

Online bestellen
De snelste manier! Via onze website bestelt u uw kaarten. U kiest zelf uw plaats(en) of u laat het systeem de best beschikbare plaats(en) kiezen. Betaal veilig en kosteloos via iDEAL of de PODIUM Cadeaukaart. Vervolgens print u zelf uw e-tickets of u laat uw toegangskaarten opsturen. In dat laatste geval berekenen wij € 5,00 verzendkosten per bestelling, ongeacht het aantal kaarten.

Als u via uw smartphone kaarten bestelt, kunt u ook gebruik maken van de bankieren-apps van de diverse banken. Wel is het zo dat u dan eerst voor de betreffende bank moet kiezen in het scherm van Ogone, dat u in het bestelproces via iDEAL te zien krijgt. Vervolgens kunt u kiezen of u de betaling met een browser of met de bankieren-app wilt doen.