Huisregels

Stadstheater De Bond hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburgen- en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze voorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar of hier als pdf te downloaden.

Daarnaast hanteren wij de volgende huisregels: 

Laatkomers

  • Onze voorstellingen beginnen op de aangegeven tijd. Mocht u na aanvang van de voorstelling arriveren, dan zal één van onze medewerkers u na de pauze toegang tot de zaal geven.


Telefoon, foto en film

  • Om hinder voor andere bezoekers en storing van geluid- of lichtapparatuur te voorkomen, verzoeken wij bezoekers hun mobiele telefoon en tevens de piepjes van hun horloge uit te schakelen.
  • Het is verboden om zonder toestemming tijdens voorstellingen te fotograferen, te filmen of geluidsopnamen te maken. Als het optredende gezelschap het geen probleem vindt als er foto's, films of geluidsopnames gemaakt worden, verzoeken wij u dringend uw flitser uit te schakelen en geen overlast te veroorzaken met het scherm van uw toestel voor de bezoekers om u heen. Dit geldt ook voor gebruik van social media, vanwege het storende licht van het display.

Consumpties

  • In de entreeprijs van een theatervoorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Bij sta-/zitconcerten en jeugdvoorstellingen wordt geen drankje geserveerd. Het is niet toegestaan om tijdens voorstellingen eigen consumpties (drank of etenswaren) mee te nemen in de zaal. 

Roken

  • (Elektronisch) roken is in het hele pand niet toegestaan.