Goed om te weten

Kaartverkoop SEIZOEN 2024-2025
Bondgenoten kunnen vanaf 11 mei vanaf 10.00 uur kaarten bestellen. De vrije verkoop voor de voorstellingen vanaf september 2024 start op zaterdag 18 mei vanaf 10.00 uur.

Openingstijden theaterkassa
De theaterkassa is van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur geopend en bij elke voorstelling 60 minuten van te voren. U kunt bellen met 0541 - 53 63 00. Kaarten kunt u bestellen via deze website of door een mail te sturen naar info@stadstheaterdebond.nl. Op Hemelvaartsdag en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten. In de zomerperiode zijn wij van 23 juli t/m 26 augustus 2024 gesloten.

Parkeren
In de directe omgeving zijn (gratis) parkeerplaatsen. Let u goed op de eigen terrein parkeerplaatsen van omliggende bedrijven. Hier mag u niet parkeren.
Uw fiets kan in de overdekte fietsenstalling gestald worden.

Entreeprijzen
In de entreeprijs van een theatervoorstelling zijn administratiekosten én een drankje versleuteld. Bij sta-/zitconcerten en jeugdvoorstellingen wordt geen drankje geserveerd, enkel ranja voor de kinderen.

Betalen
U kunt bij ons dus alleen met de pin betalen. Contant betalen is bij de kassa en bar niet mogelijk.

Zaal
Ons theater kent genummerde stoelen en rijen. Deze vindt u terug op het entreebewijs. Uiteraard is dit niet van toepassing bij het sta-gedeelte van sta-/zitconcerten en tijdens voorstellingen waar een vrije zit is aangegeven. Deze voorstellingen worden aangemerkt als ‘volloop’.

Retourneren / annuleren
U wordt vriendelijk verzocht uw aankoop bij verhindering direct te annuleren. Bij annulering tot uiterlijk 2 werkdagen voor de voorstelling ontvangt u een tegoed op uw account (minus € 2,00 annuleringskosten per kaartje). Dit tegoed is onbeperkt geldig en kan worden ingezet voor een voorstelling naar keuze. Annuleren kan uitsluitend via onze kassa dit kunt u dus niet zelf. Neem hiervoor contact op met onze kassa via: kassa@stadstheaterdebond.nl of bel naar: 0541 53 63 00.

Uitverkocht / wachtlijst
Bij uitverkochte theatervoorstellingen is het mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden. Hiervoor kunt u op de desbetreffende voorstelling op de knop 'wachtlijst' klikken. Als u hierop klikt kunt u – mits u ingelogd bent met uw account – het aantal plaatsen voor de wachtlijst opgeven. Zodra er kaarten geannuleerd worden, wordt u (op volgorde van de wachtlijst) door ons benaderd. Ook kunt u als een voorstelling is uitverkocht de gok wagen om vanaf één uur voor aanvang zelf naar het theater te komen. U meldt zich dan bij de kassa waar u een volgnummer krijgt. 

Rolstoelgebruikers / Slecht ter been
Onze theaterzaal beschikt over een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u dat aangeven bij het reserveren van uw toegangskaarten.
U kunt alleen rolstoelplaatsen reserveren via de kassa. Er is geen lift aanwezig in ons theater. Naast het theater zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Cadeaubonnen
Wij verkopen PODIUM Cadeaukaarten, zowel online via de website van Podiumcadeaukaart.nl als aan de theaterkassa. De PODIUM Cadeaukaarten zijn ook bij ons inwisselbaar (zowel aan de kassa als online). De Nationale Bioscoopbon en de Oldenzaalse Cadeaubon zijn inwisselbaar bij ons aan de kassa, wij verkopen deze echter niet.