SHPRITSZ Wild Romance

Delen:

Met een speciaal gastoptreden van Marcel Brood!

Het legendarische album SHPRITSZ dat moeiteloos meer malen platina werd, gaat de ruggengraat vormen van de theatershow van de Wild Romance. Shpritsz is misschien wel het beste album dat op Nederlandse bodem is uitgebracht. Het betekende de doorbraak voor Wild Romance in Nederland. Overal waar de band speelde stroomden de zalen vol, de populariteit was ongekend.   De eerste single van het album “ Saturday Night” wordt gezien als een van de beste nummers uit de Nederlandse popgeschiedenis, en zal zeker te horen zijn  in de theaters, naast overigens hits al Never Be Clever, Champange & Wine, enz

Sinds enkele jaren is Wild Romance weer helemaal terug op de (inter)nationale podia. Ze maakten enkele nieuwe albums en regelmatig zijn ze weer te zien en te horen op radio en tv. Terug van weggeweest! De Theatervoorstelling SHPRITSZ wordt een adembenemende rockshow vol energie waarin alle grote hits voorbijkomen, aangevuld met nieuwe songs van hun laatste albums. Een optreden met  op gitaar de legendarische Dany Lademacher, die ooit nog door Mark Knopfler gevraagd werd om bij Dire Straits te komen.  Samen met David Hollestelle zorgt Dany voor vuurwerk op gitaar. Op toetsen Otto Cooymans, bas Gee Carlsberg en drums Jan ’t Hoen, de zang wordt verzorgd door Jo de Roeck. De presentatie is in handen van Koos van Dijk. 

Op een groot filmscherm achter het podium zijn nooit vertoonde ‘eeuwen oude’ video beelden te zien uit de periode 1977 t/m 2000.

Delen:

https://www.youtube.com/watch?v=YbrVZFBTeg4 (403)