Def Americans Nationaal Theaterweekend

Delen:

Het laatste weekend van januari wordt in Nederland voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Misschien wel het leukste weekend van het jaar! Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker. Voor slechts € 10,00 zijn de Def Americans met Johnny Cash, American Recordings te bezoeken. 

De Def Americans Johnny Cash Tribute blazen de songs, die de Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen, nieuw leven in. Als geen ander weet deze band meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

Met het verschijnen van de American Recordings reeks in de jaren ’90 werd Johnny Cash in één klap, sinds zijn hoogtij dagen in de jaren ’70, opnieuw een relevante artiest. De verzameling sober uitgevoerde akoestische songs wordt dan ook gezien als de kroon op zijn werk. Echtgenote June Carter Cash nam overigens haar eigen “American Recordings” op. Hiermee kan de band voor deze voorstelling putten uit een interessant en divers repertoire van Johnny Cash & June Carter. Behalve American Recordings kan het publiek dus ook nog een waaier verwachten aan traditionals, gospels en American Songbook materiaal en Johnny & June duetten.

Benieuwd naar het aanbod van de andere Twentse theaters? Ga naar www.overuit.nl/nationaaltheaterweekend

Delen: