Theaterkoor Multiple Noise En…leefden ze nog lang en gelukkig?

Delen:

Dit jaar hebben leden van theaterkoor Multiple Noise in samenwerking met regisseuse Mareen Hoek een verhaal bedacht onder de naam ‘En…leefden ze nog lang en gelukkig?’. We kennen allemaal de begintekst ‘Er was eens...’ die je in elk sprookje tegenkomt, maar of dat in dit geval ook aan de orde is, dat blijft een verrassing, want bij theaterkoor Multiple Noise wordt je steeds op het verkeerde been gezet. Een breed repertoire met nummers van o.a. Pentatonix, Johnny Cash, Randy Newman, Jochem Myer, Tchaikowsky, Franz Biebl en Herbert Grönemeyer worden a capella of met begeleiding van piano òf het eigen ensemble met dwarsfluit of viool ten gehore gebracht. En hoe het verhaal zal aflopen dat zult u nog wel zien!

Theaterkoor Multiple Noise uit Hengelo is een dynamisch en vooral enthousiast muzikaal gezelschap met ca 24 leden dat zang en theater combineert, waarbij de liedjes door middel van een verhaal verbonden worden. De muzikale leiding is in handen van dirigent Ton Annink.

In 2017 heeft Multiple Noise een productie opgevoerd van het door de eeuwen heen zeer geromantiseerde verhaal van Huttenkloas. Het leven van Klaas en zijn gezin èn het proces tot zijn veroordeling werden via muziek en spel verteld. IJzingwekkende taferelen werden afgewisseld met humor en ontroering. Huttenkloas is in meerdere theaters in Twente uitgevoerd en de kritieken waren lovend.

Deze voorstelling is ook te zien:
vr    08-03-2019    Concordia Enschede
vr    15-03-2019    Schouwburg Hengelo

Delen: