Tangarine Running in the Family

Delen:

Wat hebben The Everly Brothers, Bee Gees, The Jackson 5 en Tangarine met elkaar gemeen? Inderdaad! Het zijn allemaal broers en zussen die samen muziek maken.  

Arnout en Sander zijn bloedverwanten, ze delen hetzelfde DNA en klinken ook nog ’s hetzelfde. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. ‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’, schreef de Volkskrant. 

Tijdens het theaterconcert Running in the Family speelt Tangarine de mooiste liedjes van familieleden uit meer dan 60 jaar popgeschiedenis: van The Kinks tot Bee Gees en van The Beach Boys tot Oasis, afgewisseld met hun eigen, beste werk. 

De grote vraag is: hoe is dat nou om met je familie samen te werken? Met Running in the Family geeft Tangarine het muzikale antwoord. 

Op 23 juni is het nieuwe album Blank Cassette uitgekomen, waarmee Tangarine nieuw leven blaast in de de softrock van de jaren zeventig. De single The World We Live In werd kort na de release op 7 juli uitgeroepen tot TopSong van NPO radio 2 en een andere single Still Kids was de Schijf van Vijf op NPO radio 5 in de week van 10 juli.  

Delen:
Op het voortreffelijke album Blank Cassette laat Tangarine iets horen waar geen enkele andere act in de vaderlandse popgeschiedenis ooit toe in staat is gebleken. Lust For Life
Prachtige harmonische samenzang en ijzersterke liedjes van grote melodische schoonheid. Ragfijn samenspel…ongelofelijk muzikaal Dagblad van het noorden
Toegankelijk, maar met een grote dosis spannend muzikaal avontuur. In die zin kunnen ze zich ongegeneerd meten met hun internationale voorbeelden Meppeler Courant