Feikes Huis Popje, hou je muil

Delen:

Ilse Warringa staat bekend als veelzijdig (actrice, zangeres, cabaretière) en gaat nu de uitdaging aan om met Servaes Nelissen te werken die een indrukwekkende reputatie heeft met zijn mengvorm van toneel, cabaret, poppenspel en mime. Warringa: “Ik wilde graag een keer met hem werken. We delen hetzelfde gevoel voor humor en absurdisme. Wat ik bijzonder mooi vond, is dat hij risico’s durft te nemen. Servaes is een onconventionele speler. Ik vind het heerlijk om samen met hem te spelen.”

Het huwelijk van Ferry en Meta zit in een flinke dip en ook hun Schoenenhuis Fermeta kan een frisse wind gebruiken. Daarom bedenken ze ‘De Knotsgekke Snuffeldagen’, waarbij alle schoenen de deur uit moeten. Opent dit de weg naar een nieuw begin? Urgente vrolijkheid in sombere tijden!

Ilse Warringa: “Het is een komisch relatiedrama, fragmentarisch van opzet waarbij heel veel valt te lachen. Bezoekers raken ontroerd door de onderhuidse tragiek en moeten tegelijkertijd heel hard lachen. Dat vind ik de mooiste combinatie in het theater.”

www.feikeshuis.nl

Deze voorstelling is ook te zien:
3 februari 2018 | Hof 88 Almelo | Klik hier

Delen:
Een hilarische vondst, door acteurs Servaes Nelissen en Ilse Warringa omgezet in even geestige als veelzeggende scènes. Met hun handpoppen spelen ze hun imaginaire liefdesperikelen vrolijk absurdistisch uit. Volkskrant
(...) absurde humor waarin beweging, zang en dans gecombineerd worden met verfijnd poppenspel. Het maakt 'Popje hou je muil' tot een heerlijke, vaak ook schunnige voorstelling waar je onbekommerd om kunt lachen." Scenes