Peppa Pig Live! Peppa op Avontuur

Delen:

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen terug naar het theater met de spiksplinternieuwe familievoorstelling Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur. In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur! 

Peppa en haar broertje George en hun vriendjes Pedro Pony, Gerald Giraffe, Suzy Schaap gaan onder leiding van Juffrouw Gazelle (met grappig Frans accent) met de bus, bestuurd door Papa Big (‘Pas op voor je hoofd Gerald’), naar het bos om daar een nachtje te kamperen. Picknicken, kampvuur en in de modder stampen, wat wil je nog meer. Het wordt een geweldig buitenavontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor.  

Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kan je meezingen en -dansen met de leukste liedjes en je natuurlijk laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel met nog mooiere en grotere poppen dan voorheen. 

Een deel van de poppen wordt bediend door een in het zwart geklede speler achter de pop, terwijl in vader en moeder Pig een speler verborgen zit. Samen met Daisy (de enige "echte" speler) vormen zij een aantrekkelijk tableau, tegen een fris decor in de uitnodigende Dick Bruna-stijl. 

Ga op de foto met Peppa 
Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou! 

Geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar.

Deze voorstelling is incl. ranja voor de kinderen en excl. pauzedrankje.

Iemand verrassen met een bezoek aan Fien en Teun? Download hier de cadeaubon! (Let op! De cadeaubon is niet geldig als toegangsbewijs)

Delen: