Hydra Theater Oale Böt

Delen:

Hij sleept zich voort met zijn oude versleten botten of slepen zijn oude versleten botten hem voort? Het maakt hem eigenlijk niet uit. Hij gaat wandelen in de parken om daar schaamteloos z’n gedachten te laten gaan. Denkend aan vroeger, piekerend over nu en dromend over wat nog komen gaat. Herinneringen, rare dingen. Waren ze echt zoals ze nu voor hem zijn? Zolang hij zich kan herinneren heeft hij al een slecht geheugen. Sommige dromen zijn vervlogen, en andere dromen worden alleen maar hardnekkiger. Speelt zijn geheugen een spel met hem of speelt hij een spel met zijn geheugen?

In Oale Böt neemt Hydra Theater je mee door de parken van Oldenzaal. Je krijgt een onvoorstelbaar kijkje in de hersenspinsels van de man met oale böt. Een muzikale en beeldende theatervoorstelling met veel humor.

Wandelvoorstelling!
Als je deze voorstelling komt kijken wordt je getrakteerd op een attractieve theaterwandeling van ongeveer 2,5 kilometer door vier stadsparken via verharde wegen, trottoirs en grasvelden. Op de speellocaties kun je staand het verhaal verder volgen. Er zijn beperkt aantal zitplaatsen. De voorstelling is rolstoelgeschikt.

Verzamelen voor aanvang
Ganzenmarkt

Einde van voorstelling
Bombazijntuin

Kleding
Kies kleding die past bij het actuele weer. Draag goede schoenen!

Delen: