Hydra Theater Oale Böt

Delen:

Oale Böt - Reprise
Voor iedereen die Oale Böt nog niet heeft gezien. Nieuwe kansen, want Oale Böt komt terug! Hydra Theater neemt je mee door de parken van Oldenzaal. Je krijgt een onvoorstelbaar kijkje in de hersenspinsels van de man met oale böt. Neemt ie afscheid van dementie? En vergeet ie daarmee z'n kanker? Een muzikale en beeldende theatervoorstelling met veel humor.

Hij sleept zich voort met zijn oude versleten botten of slepen zijn oude versleten botten hem voort? Het maakt hem eigenlijk niet uit. Hij gaat wandelen in de parken om daar schaamteloos z’n gedachten te laten gaan. Denkend aan vroeger, piekerend over nu en dromend over wat nog komen gaat. Herinneringen, rare dingen. Waren ze echt zoals ze nu voor hem zijn? Zolang hij zich kan herinneren heeft hij al een slecht geheugen. Sommige dromen zijn vervlogen, en andere dromen worden alleen maar hardnekkiger. Speelt zijn geheugen een spel met hem of speelt hij een spel met zijn geheugen?

Wandelvoorstelling
Als je deze voorstelling komt kijken word je getrakteerd op een attractieve theaterwandeling van ongeveer 2,5 kilometer door vier stadsparken via verharde wegen, trottoirs en grasvelden. Op de speellocaties kun je staand het verhaal verder volgen. Er zijn beperkt aantal zitplaatsen. De voorstelling is rolstoelgeschikt.

Verzamelen en eindpunt
Verzamelen is 15 minuten voor aanvang op de Ganzenmarkt voor het stadhuis. Einde van de voorstelling is in de Bombazijntuin.

Kleding
Kies kleding die past bij het actuele weer. Draag goede schoenen!

 

Delen: