Prentenboekjesfestival Nijntje op de fiets

Delen:

Het blijft heerlijk om een theater binnen te stappen waarvan de foyer is veranderd in een vrolijke Prentenboekenstad. Kinderen kunnen daar uitgebreid spelen. Ze vinden daar allerlei huisjes van figuren uit de mooiste prentenboeken! Zo vieren ze een dansfeest met Pim & Pom, maken de bedjes op van Sam & Julia in het Muizenhuis, rijden tractor met Boer Boris, lachen zich slap met Agent en Boef en mogen Hondje uitlaten.

Om 10.00 uur en 11.30 uur is in de theaterzaal de voorstelling Nijntje op de fiets te zien. Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van nijntje. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen. (30 minuten)

Om 11.00 uur speelt Katiuscia de voorstelling Gonnie en Gijsje samen op stap, gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrae, in het theatercafé. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur, want waar zijn de knalrode lievelingslaarsjes van het kleine, gele gansje? (40 minuten)

Delen: