Sjors van der Panne en Tommie Christiaan Mannen Huilen Niet

Delen:

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd. In een nieuw gezamenlijke theatertour ‘Mannen Huilen Niet’ zingen beiden de songs die voor hen passend en typerend waren in de mooiste en minder mooie momenten in hun leven. Een grote uitdaging want nooit eerder stonden deze muzikale tegenpolen samen op 1 podium. In het theateravontuur zullen de heren uiteraard elkaar ook samen vinden in een aantal prachtige duetten die zij nooit eerder hebben gezongen.

Prachtige bewerkingen van eigen songs en bekende nummers van oa Racoon, Liesbeth List, Trijntje Oosterhuis, Frank Boeijen, Ramses Shaffy, Van Dikhout, Willeke Alberti en Maaike Ouboter.

Tussen de songs door bespreken de mannen thema’s als liefde, verdriet, energie en hoop met elkaar. Waar zit het verschil en waar de overeenkomst? De mannen hebben het afgelopen anderhalf jaar totaal verschillend beleefd. Tommie werd in maart voor de tweede keer vader en kon zijn geluk niet op, terwijl Sjors te kampen kreeg met het verlies van een aantal dierbaren. Beiden misten de bühne en het applaus. Tommie improviseerde een bestaan als hovenier en Sjors vond uiteindelijk de rust om mooie nieuwe songs te gaan schrijven.

Quote Tommie:

Het voelt heerlijk om na een lange periode van afwezigheid weer de theaters in te mogen duiken met iemand die ik zeer hoog heb zitten. Sjors is een fantastische artiest en kijk er heel erg naar uit om elke avond te genieten van zijn prachtige stem en van de gevulde stoelen, de mooie verhalen en de mooie muziek die we gaan maken met een paar fantastische muzikanten.

Quote Sjors:

Tommie en ik zijn al een paar jaar bevriende collega’s. Hij is de man die mensen vrolijk maakt met zijn innemende dapperheid, positiviteit en geweldig, sterke stem. Het voelt als een feestje om eindelijk eens met elkaar en samen met 3 fantastische muzikanten op tour te gaan!

Delen: