Jennie Lena & Band Jennie Lena sings Prince

Delen:

'Jennie Lena sings Prince' is een hartverwarmend eerbetoon aan de legendarische artiest. Met haar geweldige stem en performance weet ze als geen ander de passie van de nummers van Prince tot leven te brengen. Op haar geheel eigen wijze brengt Jennie een heerlijke avond vol anekdotes, humor, ontroering en bovenal schitterende muziek, wat garant staat voor een onvergetelijke ervaring.  Dit alles speelt zich af in een akoestische setting die het ene moment heel intiem aanvoelt en het andere moment barst van de energie, waardoor je uit je stoel wilt opspringen en dansen! Laat je verrassen en je meenemen naar de magische wereld van Prince en beleef zijn beste songs.  

Jennie Lena 'stands out!' als een eersteklas vocalist en live performer. Haar soulvolle en unieke stem maakt haar een van de beste zangeressen van Nederland. Ze weet haar publiek keer op keer te betoveren met haar spontaniteit en humor, waardoor elke voorstelling een ware traktatie is.  

Jennie deelde onder andere het podium met o.a Anouk, Joss Stone en Sven Hammond en stond in de Amerikaanse i-Tunes top 10 samen met de band Postmodern Jukebox.” 

Delen: