Twents Carmel College FREAK-OUT!

Delen:

Dit schooljaar gaat het Twents Carmel College met kinderen van alle locaties de musical FREAK OUT! Uitvoeren. Deze is gebaseerd op de film Freaky Friday en de gelijknamige musical.

FREAK OUT! is een super, vet gave musical over een meisje en een moeder die vaak onenigheid hebben. Als een overwerkte moeder en haar puberdochter magisch en wonderbaarlijk van lichaam verwisselen, moeten ze zorgen dat ze de dingen weer goed maken met elkaar. Door in elkaars schoenen te staan leren ze elkaars problemen, worstelingen kennen en zichzelf te accepteren wie ze zijn en realiseren ze zich dat ze elkaar op allerlei manieren toch hard nodig hebben.

Opnieuw een musical van het Twents Carmel College met volop verhaal, humor, muziek en dans! Bijna de gehele musical wordt verzorgd door leerlingen zelf. Zo zal een grote groep leerlingen op het podium te zien zijn met toneelspel, zang, dans en muziek. En ook achter de schermen wordt de techniek, de grime en het decor verzorgd door leerlingen uit alle klassen en jaarlagen. 

Het Twents Carmel College presenteert met trots deze musical. Het gaan geweldige avonden worden, dus koop nu je kaartje!

Delen: