Solo Stories Doet sneeuw pijn

Delen:

De voorstelling Doet sneeuw pijn ging op 27 januari 2020 in première en zou de laatste voorstelling spelen op 4 juni 2020. Vanwege de coronamaatregelen moest de tournee halverwege worden beëindigd. Solo Stories en het Zaantheater in Zaandam slaan nu de handen ineen en realiseren op 4 juni alsnog een bijzondere theaterervaring, zodat iedereen die de voorstelling heeft moeten missen, of opnieuw wil beleven, van ‘Doet sneeuw pijn’ kan genieten.

De makers van ‘LEEF!’, ‘PAAZ’, ‘Ma’ en ‘Emma wil leven’ brengen met Doet sneeuw pijn een tragikomische monoloog over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, maar tegelijkertijd ook als moeder door moet met het dagelijks leven. Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat opnieuw gevuld moet worden. Maar hoe? Over een ondenkbaar verlies en de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen, gebaseerd op het boek van journalist Carolien Spaans.

De online voorstelling van ‘Doet sneeuw pijn’ is mogelijk gemaakt door een bijdrage van Kickstart Cultuurfonds. Bestel hier je kaarten.  


 

Delen: