Pieter Jouke en Ronald Snijders De Staat van Verwarring

Delen:

De Staat van Verwarring is een vrolijk-absurde talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late-night show te zien bij de VPRO. Maar inmiddels staat het programma alweer 10 jaar met daverend succes in het theater. Ook tijdens deze Jubileum Tour praten Snijders & Jouke met twee interessante interview-gasten uit Oldenzaal. Er zijn ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden; er is een spek & bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter, etc. Het enige wat u nu nog moet doen is kaartjes kopen, in het publiek gaan zitten en wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn! 

Omdat het Moederdag is mag je daarom van Pieter & Ronald bij aankoop van een kaartje ook je moeder, echtgenote of grootmoeder een vrijkaartje geven! Hoe lief is dit? Wil je haar verrassen met dit vrijkaartje? Stuur dan een mail naar info@stadstheaterdebond.nl of bel met onze kassa via 0541-536300. De kassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Ronald Snijders is bekend van: RamBam, OP1, Dwdd, De slimste mens, bij Het populaire NPO Radio 2 programma Gijs 2.0 met Gijs Staverman waar hij iedere donderdag ‘Woorden van de Week’ bespreekt en van zijn woordenboek De Alfabetweter en ‘Kopdichtbundel’. Snijders speelt in 2020-2021 ook zijn solovoorstelling ‘Een avond met mij’.

Pieter Jouke kent u van: Padoem Pats, Koppensnellers, Z@ppdelict, Studio Snugger en De slimste mens. Jouke zit in het schrijversteam van Zondag met Lubach, waarin hij ook de rol van Prins Bernhard Jr speelde. Daarnaast is hij een van de drie breinen achter Buro Renkema. In februari 2021 is zijn 6e cabaretprogramma ‘Laars Lappen’ in première gegaan. Jouke wordt door de pers vergeleken met Herman Finkers, Wim Helsen en Woody Allen.

Delen: