De Culturele Wandeling

Delen:

Ontdek de betoverende en sprookjesachtige wereld van kunst en cultuur tijdens de Culturele Wandeling op vrijdag 13 oktober in Oldenzaal! Deze wandeling is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de culturele instellingen van onze stad en het getalenteerde (amateur)kunstveld. Stap met ons mee in een magische reis langs de rijke culturele schatten die Oldenzaal te bieden heeft.

Tijdens deze fascinerende wandeling word je begeleid door een gids die je meeneemt naar de betoverende wereld van kunst, geschiedenis en creativiteit. Ontdek hoe het verleden tot leven komt in het prachtige Museum het Palthe Huis, waar je wordt ondergedompeld in de rijke geschiedenis van onze stad. Laat je verrassen door de kunstzinnige talenten van Kaliber Kunstenschool en geniet van boeiende tentoonstellingen en activiteiten in de Bibliotheek Oldenzaal. 

Terwijl je je laat meevoeren door het thema 'er was eens...', krijg je een unieke inkijk bij de culturele instellingen en geniet je van muzikale optredens en betoverende theaterstukken. Je ervaring eindigt met een bezoek aan Stadstheater de Bond, waar je kunt nagenieten in het gezellige café.

De route start in de Stadstuin op een aantal verschillende tijdstippen in groepen van maximaal 20 personen om een intieme en interactieve ervaring te garanderen. Reserveer snel uw plek voor de Culturele Wandeling op vrijdag 13 oktober en dompel jezelf onder in het rijke culturele leven van Oldenzaal. 

De Culturele Wandeling wordt georganiseerd door Kaliber Kunstenschool, Stadstheater De Bond, Historisch Museum het Palthe Huis, Bibliotheek Oldenzaal en de Cultuurmakelaar in het kader van de Week van de Amateurkunst.’’

Delen: