Boeskool Kerstspecial 2022

Delen:

Vanwege te weinig animo is deze middag geannuleerd door de organisatie van de Boeskool Kerstspecial.

De Boeskool Kerstspecial staat weer voor de deur! Omdat er op Eerste Kerstdag nergens iets te doen is, organiseren René Grouve, Hans Kolmschot en Paul Keizer een gezellig middag programma in Stadstheater De Bond voor een warme 1e kerstdag.

Dit alles voor slechts tien euro per persoon die ook nog eens volledig naar een goed doel gaat. De organisatie wil dit geld doneren aan Gereia voor een nieuwe elektrische duofiets. De organisatie  zoekt nog sponsoren die deze middag mede financieel willen ondersteunen.

Het concept voor de Boeskool Kerstspecial is ontstaan doordat een paar jaar geleden mijn vrouw en ik op 1e Kerstdag alleen waren doordat onze dochters die dag ergens anders naartoe gingen. We hebben heerlijk gewandeld en wilden daarna een kopje koffie drinken, maar alles was gesloten. Na drie kwartier rondrijden gaven we het op. Dat is de aanleiding geweest om de Boeskool Kerstspecial te gaan organiseren. Omdat er best veel mensen zijn die op Eerste Kerstdag ergens naartoe kunnen en wel wat afleiding kunnen gebruiken,” legt René uit.

Hans Kolmschot filmde, samen met Emmy de Nooij als presentatrice, de film voor de Boeskool Kerstspecial 2022. Het hele jaar zijn er leuke momenten uit Oldenzaal met de camera vastgelegd. Zo zijn beelden van het Beleg van Oldenzaal, een mooie wandeling over het Dassen Hendrikpad, de historie van de Groote Markt, waarbij Juliana en Bernard in 1949 een bezoek brengen aan De Engel. Maar ook de vier jaargetijden bij het Arboretum en een gezellig tochtje met een duofiets passeren de revue.

13.00 uur ontvangst 
13.15 uur bijeenkomst over geluk en positiviteit
14.15 uur pauze met koffie en thee
15.00 uur film Boeskool Kerstspecial 2022
16.30 uur warm Kerstbuffet
17.30 uur afsluiting

Delen:

https://www.youtube.com/watch?v=THzqWtYbqoI (404)