Bondgenoten

Word Bondgenoot en geniet voordeel!

Draagt u Stadstheater De Bond een warm hart toe en wilt u haar theateractiviteiten ondersteunen? Word dan Bondgenoot! Als dank voor uw Bondgenootschap geniet u van de volgende voordelen:

  • U wordt als eerste op de hoogte gesteld over nieuw theateraanbod. 
  • U krijgt voorrang bij het bestellen van de professionele voorstellingen in de voorverkoop. Als bondgenoot mag u 6 kaarten per voorstelling met voorrang bestellen. 
  • U ontvangt vrijkaarten voor de Preview Avond in september.
  • U mag gratis naar de inleiding voorafgaand aan een voorstelling.
  • U kunt tot 1 werkdag vóór de voorstelling uw gereserveerde kaarten annuleren (minus € 2,50 administratiekosten). 
  • Wij informeren u per e-mail over speciale acties, waarbij u als Bondgenoot exclusief korting krijgt op voorstellingen of een ander aantrekkelijk theateraanbod.

Kaartverkoop SEIZOEN 2024-2025
Bondgenoten kunnen vanaf 11 mei vanaf 10.00 uur kaarten bestellen. De vrije verkoop voor de voorstellingen vanaf september 2024 start op zaterdag 18 mei vanaf 10.00 uur.

Meer informatie Bondgenootschap

De kosten voor een Bondgenootschap bedragen € 35,00 per theaterseizoen. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier, dat bij de kassa verkrijgbaar is en hier te downloaden is. Het Bondgenootschap wordt jaarlijks automatisch verlengd, tenzij u schriftelijk aangeeft het te willen beëindigen vóór 1 mei voorafgaand aan het volgende seizoen. In september van elk seizoen wordt het Bondgenootschap automatisch geïncasseerd van uw rekening. Dit betreft het Bondgenootschap van het dan lopende seizoen. U kunt hieronder tevens een Bondgenootschap voor één seizoen (2024-2025) afsluiten. Dit Bondgenootschap wordt dan automatisch beëindigd aan het eind van het seizoen.