Zoutmus Jungleprinter

Delen:

Na drie jaar succes op De Parade kwam Zoutmus in 2018 naar de theaterzalen. Kuikens van beton was een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgden. De Volkskrant schreef hierover: "Eigenzinnig, strak gemonteerd en gespeeld en met flarden keiharde rockmuziek die buitengewoon lekker in het gehoor liggen." 

​En nu zijn Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan, Colin Linnekamp en Jules Timmers terug met een nieuwe show: Jungleprinter. Het gaat gebeuren! Zoutmus is terug met een nieuwe voorstelling. Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Méér muziek, méér sceyenes en minder ellenlange potjes monopoly.

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt. Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Delen:
‘Wie dit theaterseizoen eens echt verrast wil worden: waag de gok en stap het universum van Zoutmus binnen.’ De Volkskrant