Op Sterk Water In Space

Delen:

Op Sterk Water bestaat uit vier ervaren theatermakers: Daniel Koopmans, Dave Luza, Tim Zeegers en pianist Maarten Voortman. Dé toonaangevende en grappigste improcabaretiers van Nederland. Hilarische en muzikale improvisaties volgen elkaar in rap tempo op. Geen avond is hetzelfde, altijd uniek en van hoog niveau! Dit keer zijn het vier mannen in een ruimteschip; een spannende reis en een onbekende bestemming.

Volgens Tim is In Space een geïmproviseerde theatervoorstelling over een hilarische reis door de ruimte, op zoek naar een nieuwe bewoonbare planeet. De kosmonauten nemen het publiek als bemanning mee naar plekken waar nog nooit eerder een mens is geweest. Het verhaal van de reis ontstaat ter plekke, op basis van wat het plaatselijke publiek en de stad die zij achterlaten te bieden heeft.

Waar improvisatietheater vaak wordt geassocieerd met korte grappige vormen zonder samenhang maakt Op Sterk Water juist voorstellingen met een langere dramaturgische lijn, zonder de spontaniteit en de magie van het improviseren te verliezen.

Delen: