met o.a. Stanley Burleson De Wolf en de 7 Geitenwollen sokjes 8+

Delen:

Stanley Burleson speelt de hoofdrol in een nieuwe Nederlandse familievoorstelling voor iedereen van 8 tot 88 jaar.

De nieuwe Nederlandse familievoorstelling De Wolf en de Zeven Geitenwollen Sokjes is een humoristisch poppenspel voor iedereen van 8 tot 88 jaar. Naast Stanley Burleson en Joris van Veldhoven, zijn Marcel Visscher en Ger Otte in de voorstelling te zien. De voorstelling, naar een idee van Stanley Burleson en Joris van Veldhoven, wordt geproduceerd door TEC Entertainment. 

De Wolf en de Zeven Geitenwollen Sokjes vertelt het verhaal van een gelukkig, typisch Jordanees geitengezin, bestaande uit Vader, Moeder en zeven kinderen: de geitenwollensokjes. Vader is opgegroeid in een weeshuis en leidt aan lykantropie, de weerwolfziekte die door een vader wordt doorgegeven aan het zevende kind, als dat kind van het mannelijk geslacht is. Hij heeft dit geheim nooit met iemand gedeeld, zelfs niet met zijn vrouw. Als het volle maan is verandert Vader in een weerwolf. Hij is bang dat hij zijn eigen gezin iets aan zal doen en daarom verdwijnt hij als het volle maan wordt. Moeder laat de kinderen de afwezigheid van hun vader vergeten door ze het sprookje van De Wolf en de Zeven Geitjes te vertellen, niet wetende dat er een echte wolf op de loer ligt...

Stanley Burleson won in het voorjaar van 2022 de Musical Award en is op dit moment te zien als de Geest in de musical Aladdin. Hij speelde eerder in talloze producties van Cats en Evita tot Sister Act en From Sammy With Love. Daarnaast is Stanley zeer succesvol als choreograaf en regisseur.

Joris van Veldhoven verzorgde de decor- en kostuumontwerpen voor producties als Charlie en de Chocolade FabriekTrompettist in AuschwitzThe Sound of MusicThe Full MontyEvita en vele andere producties.

Delen: