De Gestampte Meisjes & HUN Aan de Bak I

Delen:

Aan de Bak! biedt ruimte aan twee artiesten en/of gezelschappen per avond. In de pauze wordt er achter het gordijn snel gewisseld en krijgt u vervolgens een nieuwe act gepresenteerd. Deze avond presenteren wij u twee aanstormende talenten:

HUN (30 minuten)
Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun. Beide afgestudeerd aan het Conservatorium, begonnen zij in 2014 als duo zelf materiaal te schrijven en te ontwikkelen. Gewapend met piano's, gitaren, glitters, synthesizers en andere elektronische shit shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling Alles is Wel.

Ze vieren het leven waarbij de avond geheel in het teken staat van u en uw wereldprestatie - vol van awards, odes en serotonine! Kosten noch glitters zullen worden gespaard, zodat u niet eens zult merken dat één van hen depressief is. Een voorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden.

De Gestampte Meisjes (60 minuten)
De Gestampte Meisjes vinden dat het tijd is om de man weer op een voetstuk te zetten. De klassieke rolverdeling is verdwenen doordat vrouwen denken dat ze alles zelf (moeten) kunnen, en de man hierdoor minder nodig hebben. Met als gevolg: de onzekere man. Maar De Gestampte Meisjes hebben wél mannen nodig. BALLEN 2.0 is een onderzoek naar wat mannen nu eigenlijk willen, naar wat vrouwen van mannen willen en naar wat we nu het liefste van elkaar willen. Een energieke, humoristische voorstelling waarin wordt geschuurd, getwerkt, geleden en gework-out, maar die ook onze kwetsbare en eerlijke kant laat zien. 

Deze voorstelling is ook te zien:
vr    16-11-2018    ZINiN Nijverdal    
za   01-12-2018    De Reggehof Goor    
vr    01-02-2019    Theater Hof 88 Almelo    

Delen: