Fields of Joy De rode loper

Delen:

Een primeur in Twents theaterland: zes theaters uit de regio verzorgen het programma van ‘De Rode Loper’, de theatertent bij Fields of Joy. Met Het WC-monster, een kindervoorstelling in de middag voor familie en een avondprogramma met cabaret. Zorg ervoor dat je gespot wordt op De rode loper bij deze theaterpremière!

Programma
15:15 Lefkop - WC Monster
16:30 Lefkop - WC Monster
18:30 Lonneke Dort - Laten we wel wezen
19:30 Lonneke Dort - Laten we wel wezen
20:30 De Gestampte Meisjes - BALLEN
21:30 De Gestampte Meisjes - BALLEN

Lefkop - WC Monster
De klanten van toiletjuffrouw Elène gaan de WC in, maar komen er niet meer uit. Ze gaat op onderzoek uit… Een flitsende, humoristische voorstelling over hoe de kracht van jezelf zijn, zorgt voor het overwinnen van obstakels.

Lonneke Dort - Want laten we wel wezen
Lonneke Dort heeft de AKF Sonneveldprijs gewonnen. De jury was zeer lovend over haar: “Lonneke staat ‘laid back’ op het toneel en houdt haar ijzige onverstoorbaarheid consequent vol. Ze heeft sterke liedjes en begeleidt deze met gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en soms met een blik waar je even in blijft hangen.”

De Gestampte Meisjes - BALLEN
In 2015 presenteerden ze met veel succes hun eerste voorstelling Schaam Streken en nu staan ze alweer een poosje op de planken met hun korte voorstelling: BALLEN. Confronterend, ongegeneerd en de schaamte voorbij.

Delen: