Ontspoord.jpg

Ontspoord!
Bob Fosko, Frédérique Spigt & De Toneelmakerijdonderdag 24 oktober, 20.15 uur
muziektheater

€ 23,85 (incl. drankje)


www.toneelmakerij.nl


Bestel kaarten>
Genre>
Programma>


Ontspoord is een voorstelling met de adem van een popconcert

Herfstactie bij deze voorstelling: bij aankoop van een entreekaart mag u één introducé meenemen tegen pauzedrankjetarief ( € 2,25). Bondgenoten kunnen voor slechts € 10,00 p.p. incl. pauzedrankje (max. 2 kaarten) deze voorstelling bezoeken. Reserveren voor deze actie is uitsluitend mogelijk via de kassa tijdens openingstijden.

De Amerikaanse Naomi Wallace schreef dit zinderende toneelstuk, The Trestle at Pope Lick Creek, dat wereldwijd te zien was en met prestigieuze prijzen is overladen.


Welkom in Nergens. Een troosteloos stadje om meteen te vergeten. Ooit hadden de mannen er werk. Nu de mijn gesloten is, onderhouden de vrouwen het gezin. In deze uithoek wordt maar naar één ding uitgekeken: de trein van 19:10 uur. Daar wachten Pace en Dalton om te bewijzen dat zij bestaan. Rauw, rafelig muziektheater waar het hart uit de longen wordt gezongen, terwijl het zand om je oren stuift. De lege stad wordt muziek, met de trein als haar ritme.
Met Frédérique Spigt en Bob Fosko als gangmakers wordt nieuwe muziek geschreven en Amerikaanse pop en country bewerkt van Johnny Cash tot Nick Cave, van gospel tot rock. Ontspoord! is een krachtig commentaar op een wereld waarin sommigen vele kansen krijgen en anderen aan de kant staan.

Recensie Volkskrant >>

Interview in Noord-Hollands Dagblad >>

Interview Parool >>

Interview met Liesbeth Colthof >>

Recensie Groene Amsterdammer >>

Scènefoto's


Ontspoord_01_web____Sanne_Peper.jpg Ontspoord_07_web____Sanne_Peper.jpgOntspoord_02_web____Sanne_Peper.jpg  Ontspoord_03_web____Sanne_Peper.jpg Ontspoord_04_web____Sanne_Peper.jpg Ontspoord_05_web____Sanne_Peper.jpg Ontspoord_06_web____Sanne_Peper.jpg  Ontspoord_08_web____Sanne_Peper.jpg